Algemene voorwaarden van BOARDROOM RENTAL POLICY | Virtual boardroom

Written by on mayo 3, 2019

Chamber Boardrooms is beschikbaar voordat gebruik op huurbasis. Kameractiviteiten hebben voorrang op alle andere boekingen. Het gebruik van het kamers mag het gebruikelijk werk betreffende de kamermedewerkers niet hinderen. In allemaal promoties plus mededelingen voor de vergadering / u evenement van uw bedrijf, mag de gegevens van het Brandon-kamer alleen als vergaderlocatie worden gedragen. Elk verzoek aan de Brandon-kamer vanwege uw vergadering / evenement te ondersteunen, te promoten of erbij sponsoren of goed te keuren, dienen eerst worden goedgekeurd sedert de Brandon-kamer. Elke promotie of verkoop van spullen of services tijdens jouwe vergadering moet eerst belanden goedgekeurd sedert de Brandon-kamer. Elke uitnodiging die wordt gedaan voordat de nieuwsmedia ter dekking van uw vergadering / evenement in de Brandon-kamer moet aanvankelijk worden goedgekeurd door een Brandon-kamer.

the boardroom

  • Bevestiging. Boekingen zijn niets bevestigd ofwel gegarandeerd tot een door de Kamer ondertekende Boardroom-overeenkomst is ontvangen. U ontvangt een bevestiging voor uw boeking zodra de overeenstemming is ontvangen.
  • Beschikbaarheid. Boardroom-boekingen zijn beschikbaar voor de klanten op basisbeginsel van wie het eerst komt, u eerst maalt. Alle gasten moeten een kamer verlaten op alsof vóór de aangegeven eindtijd vermeld bij het contract. Ruimte voor de directiekamer wordt louter geboekt aan de aangegeven tijden. De Brandon Kamer van Koophandel behoudt zich het recht voor door de directiekamer te annuleren. In geval van annulering door de Kamer, worden de prijs van de boeking niet in rekening gebracht. Een Kamer behoudt zich ook het recht voor een verhuur betreffende de bestuurskamer naar eigen goeddunken erbij weigeren.
  • Betaling. Brandon-kamerleden die de directiekamer huren, inslikken gefactureerd worden. Leden moeten een goede reputatie bezitten bij een Kamer. Niet-leden moeten hen huur dokken voorafgaand bij, of met de etmaal van hun boeking.
  • Annuleringsbeleid. Bij annulering tot 48 uur voor het reserveren wordt 50% van de totale huursom in rekening gebracht. Aangaande annuleringen binnen 24 uur na reservering werd 100% betreffende de totale huursom bij rekening gebracht. De Ruimte behoudt zich ook de recht aan om een kamerhuur aan Chamber-evenementen bij annuleren.
  • Opstelling. De vergaderruimte op de bovenste verdieping is passend voor 18 directiekamers. Een vergaderruimte beneden is passend voor maximaal 10 boardroom-stijl. Tabellen mogen niet belanden verplaatst buiten voorafgaande toestemming. De organisatie die de ruimte huurt, ben verantwoordelijk aan het aangroeien, opruimen en zorgen datgene het pand goed werd beveiligd wanneer de ruimte niet open is. Een kamer dienen in dezelfde staat worden achtergelaten indien waarin deze is gevonden.
  • Eten plus drinken. Koffie en thee zijn te koop (inclusief roerstokjes, room, suiker, koffiebekers). Andere benodigdheden zijn de verantwoordelijkheid betreffende de huurder (dwz borden, bestek, servetten, enz. ) De kamer biedt genkel cateringdiensten, echter er karaf een lijst met leden worden verstrekt. Let bij: voedsel en benodigdheden dat zich in uw keuken bevinden, behoren zelfs de Brandon-kamer en bestaan niet beschikbaar voor de klanten voor gebruik.
  • Toegang en beveiliging. Beslist sleutel ben nodig door toegang te krijgen tot 8: 30 of na 17: 00 uur. Deze sleutel dienen uiterlijk om 17: 00 uur bij het kantoor van het Kamer worden opgehaald. Sleutels moeten de volgende etmaal naar de kantoor betreffende de Ruimte worden teruggestuurd (of tenzij anders overeengekomen. ) Als de sleutel verloren gaat, zal het huurder een verloren sleutelprijs van dollar 50 oplopen en beheersen de privileges voor verhuur van het kamer word ingetrokken. Betreffende gebruik betreffende het gebouw na 17. 00 uur is u van groot belang datgene het gebouw te allen tijde veilig is. De enige toegang na 17: 00 zullen worden door de 11 th Street Building Entrance. Jij moet dezelfde begeleider betreffende de deur hebben terwijl de uitgang is ontgrendeld. Laat een deur van de deur niet toegankelijk staan. Dat zou dit euvel moeten oplossen van personen die geen deel uitmaken van een vergadering dat het gebouw binnenkomt.
  • U schoonmaken. Het huurder van de directiekamer gaat ermee akkoord alle verantwoordelijkheid met zich erbij nemen aan de netheid van het directiekamer plus deze terug te brengen naar de staat waarin deze board-room.nl zich bevindt: u afval moet worden weggegooid in de daarvoor bestemde ruimte, alle vuile vaat dienen worden schoongemaakt en een stoelen moeten op hun juiste gelegenheid worden teruggebracht rond de tafel van de directiekamer.
  • Aansprakelijkheid. Het is erg wel verstaan dat een Brandon Ruimte van Koophandel op genkel enkele manier verantwoordelijk zijn voor persoonlijk letsel, achterstand aan eigendommen of andere aansprakelijkheden die kunnen voortkomen tijdens het gebruik van hun faciliteit. Huurder gaan ermee akkoord de vrijwaring vrij te geven en de Brandon Kamer met Koophandel plus de verhuurder, de Brandon Kamer van Koophandel, aansprakelijk te houden voordat dergelijke achterstand.

De huurder gaat ermee akkoord alle aansprakelijkheid te aanvaarden voor de acties van is / haar gasten. Een huurder en gasten wordt gevraagd om de eigendom van Brandon Chamber of Commerce bij respecteren. Allemaal artikelen (voedselproducten, benodigdheden, incidentele effecten) dat niet rechtstreeks door de huurder word verstrekt, word geacht bij behoren tot Brandon Ruimte van Koophandel en haar personeel en zijn daarom niet toegankelijk voor huurder en gasten. Huurders zijn aansprakelijk voor eventuele beschadiging aan het faciliteiten plus / ofwel inhoud en inrichting. Allemaal schade moet onmiddellijk aan de kamermedewerkers worden gemeld. Van Room Renters wordt verwacht datgene zij alle reparaties plus vervangingskosten met eventuele schade aan het faciliteit zelve en / of het inhoud daarvan dekken. Huurders zijn niets om items achter te laten in uw directiekamer, keuken of kelder. Alle items die niets behoren zelfs de Ruimte van Koophandel moeten worden verwijderd eruit het gebouw wanneer de huur ben voltooid. Een Kamer van Koophandel zijn niet aansprakelijk voor verloren of beschadigde items dat achterblijven boven het gebouw van het Kamer. Schakel de lichten uit wanneer u weggaat.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Escribenos via whatsapp